Κορονοϊός: 23 κρούσματα σε λίγες ώρες στη Super League!

Η Super League θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια του lockdown, με τις ομάδες να καλούνται να ξεπεράσουν και τα δεδομένα προβλήματα που φέρνει ο κορονοϊός.

Στην καθιερωμένη ενημέρωση της Πέμπτης (5/11), ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς γνωστοποίησε ότι τα πρωταθλήματα της Super League και της Basket League θα συνεχιστούν κανονικά παρά το lockdown.

Μέσα σε 24 ώρες φάνηκε ξανά το πόσο δύσκολη είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο εν μέσω του δεύτερου «κύματος» του κορονοϊού και πόσο σημαντική είναι η τήρηση των αυστηρών πρωτοκόλλων.

Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες τέσσερις ομάδες ανακοίνωσαν συνολικά 23 κρούσματα! Η αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Βόλος αναβλήθηκε, ενώ κάτι ανάλογα αναμένεται να συμβεί και με το Άρης-ΑΕΚ.

Ο Βόλος γνωστοποίησε ότι δέκα ποδοσφαιριστές και πέντε μέλη του τεχνικού τιμ βρέθηκαν θετικοί, ενώ ακολούθησαν η ΑΕΚ, ο Άρης κι ο Ατρόμητος.

H «Ένωση» με την επιστροφή της από την Ουκρανία, όπου αγωνίστηκε με τη Ζόρια, υποβλήθηκε σε τεστ, τα οποία έδειξαν ότι τέσσερις παίκτες και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Ο λόγος για τους Πέτρο Μάνταλο, Στράτο Σβάρνα, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ, ενώ να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες θετικός είχε διαγνωστή κι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Μάλιστα, στην ΑΕΚ υπάρχει ανησυχία ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα κρούσματα, κάτι που θα φανεί και νέα τεστ που υποβληθούν οι «κιτρινόμαυροι» το Σάββατο (7/11).

Ο Άρης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα ανακοίνωσε ότι ακόμα ένα κρούσμα, ενώ πριν λίγη ώρα θετικό δείγμα ανακοίνωσε κι ο Ατρόμητος.