Κορονοϊός – Απίστευτη δήλωση: «Να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα και όποιος πεθάνει… πέθανε»

972 θύματα μετρά η Ρουμανία από τον κορονοϊό, ωστόσο ο Τζίτζι Μπεκάλι ζητά  την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης  άμεσα και χωρίς να υπολογιστεί το οποιοδήποτε τίμημα.

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου δήλωσε ανοιχτά ότι τάσσεται υπέρ της επιστροφής στα γήπεδα, αλλά αδιαφορεί πλήρως ακόμη και για τις ανθρώπινες ζωές που θα τεθούν σε κίνδυνο, σε περίπτωση που η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί.

«Όποιος είναι άρρωστος να μείνει στο σπίτι του, όποιος είναι υγιής, ας παίξει ποδόσφαιρο. Εντάξει πια, πόσο ακόμη κορονοϊό (να ανεχτούμε); Βαρέθηκα. Τέρμα. Δεν θα καθόμαστε για πάντα», είπε αρχικά ο πάντα εκρηκτικός Μπεκάλι στην εκπομπή Pro X, σύμφωνα με την ιστοσελίδα digisport.ro.

Και συνέχισε: «Πώς γίνεται να φοβάμαι έναν ιό, ο οποίος από ό,τι καταλαβαίνω θα είναι ένας ιός με τον οποίο θα ζούμε; Τι πρέπει να κάνουμε; Να μείνουμε για πάντα κλειδωμένοι στα σπίτια; Να μην δουλεύουμε πια, να μην τρώμε; Όποιος πεθάνει… πέθανε! Όποιος ζήσει… έζησε!».

Ο Μπεκάλι πρόσθεσε στις δηλώσεις του: «Έκανα τεστ, τι άλλο πρέπει να κάνω; Αν ο νόμος το επιβάλλει, θα το κάνω, αν και υποβλήθηκα ήδη. Όποιος είναι άρρωστος, ας πάει σπίτι του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Αυτό λέω συνέχεια στις Αρχές. Όποιος πεθάνει… πέθανε! Όποιος ζήσει… έζησε! Κι όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακα».