Κορονοϊός – Παναγιωτόπουλος: Ο Ερντογάν στήνει σκηνικό Έβρου με ασθενείς μετανάστες (vid)

Για τα σχέδια της Τουρκίας, τις επιπτώσεις του κορονοϊού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο βοηθούν οι ένοπλες δυνάμεις αυτές τις δύσκολες ώρες μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Καταλαβαίνω την ανησυχία των γονιων για τα παιδιά που υπηρετούν όμως από τα μέτρα που έχουμε πάρει νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόση ανησυχία. Τα κρούσμα στις ενοπλες δυνάμεις είναι μόνο 21, άρα αποδίδουν τα μέτρα», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στο STAR.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στα όσα υποστηρίζει η Ελλάδα πως η Τουρκία σκοπεύει να στείλει στην Ελλάδα μετανάστες με κορονοϊό. Χαρακτηριστικά τόνισε πως «Η Τουρκία θα συνεχίσει τα ίδια. Μπορεί η απόπειρα στον Έβρο να μην απέδωσε, διότιο ήμασταν έτοιμοι, όμως θεωρούμε πως η πίεση θα συνεχίσει να ασκείται.Είχαμε κάποιοες πληροφορίες που έκαναν λόγο για συγκέντρωση μεταναστών από την ενδοχώρα στα παράλια της Μικράς Ασίας, απέναντι από τα νησιά μας. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα αν νοσούν από κορονοϊό, αλλά πιθανολογούμε πως κάποιοι θα νοσούν καθώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».

Δείτε όλα όσα δήλωσε: