Κορονοϊός: Bρέφος και μητέρα διεκομίσθησαν στην Αθήνα

Tη διακομιδή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», αποφάσισαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Λαμίας τα ξημερώματα της Τετάρτης για το μόλις δύο μηνών βρέφος που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, μαζί με το παιδί θα νοσηλευτεί και η μητέρα που είναι επίσης θετική στον ιό, ενώ σε 14ημερη καραντίνα έχει μπει ήδη ο σύζυγός της και τα δύο ακόμη μικρά παιδιά τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το σπίτι όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι με την κόρη τους και τον εγγονό τους, οι οποίοι επέστρεψαν από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα και βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

O ηλικιωμένος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Λαμίας. Παράλληλα, ο νεαρός άνδρας (εγγονός των ηλικιωμένων) δεν τήρησε την καραντίνα όταν γύρισε από τις ΗΠΑ, πήγε στην Αταλάντη όπου και διασκέδασε αρκετές φορές σε καταστήματα της περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν η τοπική κοινωνία να είναι ανάστατη. Ο ΕΟΔΥ έχει υποβάλει σε τεστ 20 άτομα και εντός της ημέρας αναμένονται τα αποτελέσματα.

-Ad-