Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα το Κρανίδι – 150 κρούσματα

Έκτακτα μέτρα για το Κρανίδι λαμβάνει η κυβέρνηση καθώς όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δήμο, τα κρούσματα στη δομή ανέρχονται σε 150.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως επιβάλλεται απαγόρευση μετακινήσεων στο δήμο Κρανιδίου από τις 8 το βράδυ, έως τις 8 το πρωί, απαγόρευση λειτουργίας λαϊκών, ενώ στεγανοποιείται και η δομή μεταναστών.

Σε δηλώσεις του μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ. Χαρδαλιά, με τη συμμετοχή τοπικών παραγόντων αλλά και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, επιβεβαίωσε την πληροφορία για τα 150 κρούσματα στη δομή: Πρόκειται για 148 φιλοξενούμενους, μια εργαζόμενη και ένα στέλεχος της δομής φιλοξενίας. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί, δήλωσε ο κ. Χαρδαλιας.

Επιπρόσθετα, δομή μπαίνει σε στεγανοποίηση και ο δήμος σε συνεργασία με την περιφέρεια έχει αναλάβει το κομμάτι της τροφοδοσίας και του υγειονομικού εξοπλισμού. Σε ολόκληρο το δήμο θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00 το βράδυ έως τις 08:00 το πρωί και αναστέλλεται η λειτουργία λαϊκών αγορών για 14 ημέρες. Όλοι οι ηλικιωμένοι καλούνται να μείνουν στο σπίτι τους για το διάστημα αυτό για προληπτικούς λόγους.

-Ad-