Κορονοϊός – Ελλάδα: 4 νεκροί μέσα σε λίγες ώρες

Εξαπλώνεται συνεχώς ο κορονοϊός στη χώρα μας, ενώ αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας,  έχασαν τη «μάχη» με το φονικό ιό ακόμη δύο συνάνθρωποι μας, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, για δύο άνδρες, 86 και 70 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονταν εκτός ΜΕΘ, στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, είχε καταλήξει και άνδρας που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Ο ασθενής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης το Σάββατο, οπότε και είχε διασωληνωθεί και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας (30/03).

Πρόκειται για τον έκτο νεκρό από την Καστοριά.

Ακόμη την «μάχη» με τον κορονοϊό και τις επιπλοκές, έχασε και ένας 61χρονος από την Ξάνθη, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται σε 43, ενώ τα κρούσματα έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1150.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αρίστος Δοξιάδης: Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας
16 Μαρτίου, 2025
Αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις PISA στα σχολεία
16 Μαρτίου, 2025
Κατώτατος μισθός: Ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες η νέα αύξηση
16 Μαρτίου, 2025
Συγχαρητήρια από Γεραπετρίτη και Ζαχαράκη στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Ιωάννη
16 Μαρτίου, 2025
Μπάγερν Μονάχου: Πέθανε ο Φριτς Σέρερ
16 Μαρτίου, 2025
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την 20χρονη σύντροφό του
16 Μαρτίου, 2025
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πολυβλεπόμαστε με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου»
16 Μαρτίου, 2025
Θεοδωρικάκος: «Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο στοχεύουμε στην αντιμετώπιση του δημογραφικού»
16 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Πού θα ρίξει χιόνια τις επόμενες ημέρες
16 Μαρτίου, 2025
Νίκος Πλακιάς για τον ανασχηματισμό: «Όποιος και να ήταν υπουργός θα έφερνε τα παιδιά μου πίσω;»
16 Μαρτίου, 2025