Κορονοϊός – Ελλάδα: Χαμός με τις λίστες αναμονής στα κομμωτήρια

Οι κ.κ. Τέλης και Λευτέρης Κίκερης, πατέρας και γιος, από τα γνωστά κομμωτήρια «Τέλης Κίκερης» μίλησαν αναφορικά με την επόμενη μέρα της καραντίνας, και την φρενίτιδα με τις λίστες αναμονής στα κομμωτήρια.

Όπως ανέφερε ο κ. Λευτέρης Κίκερης στην εκπομπή LIVE NEWS, καλλιτεχνικός διευθυντής της αλυσίδας κομμωτηρίων, «η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό διάστημα δεχτήκαμε πολύ μεγάλη πίεση από κάποιους που ήθελαν να έρθουν και δεν πρόλαβαν πριν κλείσουμε. Και υπάρχει και κόσμος που θέλει να έρθει όταν ανοίξουμε.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι αντανακλάται στην ψυχολογία η εμφάνιση. Από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστούμε όλο αυτό. Είναι και τα μέτρα που περιμένουμε να δούμε υπό ποιες προϋποθέσεις θα ανοίξουμε. Είναι πολύ σημαντικό για όλους τους επαγγελματίες της ομορφιάς να τηρούμε τα μέτρα και τις προδιαγραφές», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Φτάσαμε να έχουμε τηλέφωνο για ραντεβού στις 4 τα ξημερώματα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Ή πείραμα», σημείωσε ο κ. Λευτέρης γελώντας.

«Η γυναίκα σήμερα, προσπαθώντας να την κάνουμε πιο ωραία, τα μαλλιά είναι βαμμένα, τα χείλη είναι βαμμένα, τα μάτια είναι βαμμένα. Η φυσικότητα δεν υπάρχει, έχει εκμηδενιστεί, σε ποσοστό 95-99%. Τι θα συνέβαινε αν κρατούσε παραπάνω αυτό, λοιπόν;», είπε αστειευόμενος από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κομμωτηρίων, κ. Τέλης Κίκερης.

«Η παραμονή μιας γυναίκας στο κομμωτήριο είναι το ελάχιστο μισή ώρα, και το περισσότερο 5-6 ώρες. Δεν ξέρουμε ούτε κανόνες ούτε τίποτα. Στα τυφλά βαδίζουμε. Περιμένουμε να μας πουν», πρόσθεσε ο ίδιος αναφορικά με τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την επιστροφή στην κανονικότητα.