Κορονοϊός – Ελλάδα: Ξεχάστε άρση απαγόρευσης και SMS

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται η Αττική με την αύξηση των κρουσμάτων να θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη τις επόμενες ημέρες.

Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στις καθημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ στις οποίες η Αττική και συγκεκριμένα η Αθήνα συγκεντρώνουν μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο παρά τα όποια μέτρα.

Την ίδια στιγμή ο Γκίκας Μαγιορκίνης μας λέει κάτι που πλέον το θεωρούμε σίγουρο, ότι δηλαδή η χαλάρωση των μέτρων θα αργήσει προσδιορίζοντας την όποια χαλάρωση από τον Μάιο και μετά.

Το καλοκαίρι θα δούμε τα ουσιαστικά σημάδια βελτίωσης με τον ίδιο να τονίζει ότι «είναι δύσκολο να κάνουμε εκτίμηση για το πότε θα σταματήσει το sms και η απαγόρευση της κυκλοφορίας. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα θέλαμε να δούμε και άλλη βελτίωση, αλλά αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο και θέλουμε να δούμε ποια θα είναι η επίδραση των γιορτών» ανέφερε μιλώντας στο Πρακτορείο Fm στους 104,9.

Και πρόσθεσε: Νομίζω ότι όταν δούμε τα νούμερα να πέφτουν δραματικά. Θεωρώ ότι από το Μάιο και μετά ίσως να τα ξεφορτωθούμε.