Κορονοϊός – Ελλάδα: Πατέρας και γιος νίκησαν και πήραν εξιτήριο

Πατέρας και γιος που νόσησαν από τον κορονοϊό, θεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγο πριν από το Πάσχα.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολες μέρες, πέρασα ξυστά από τον θάνατο αλλά με τη βοήθεια του Θεού, με τη βοήθεια των γιατρών τα πέρασα όλα. Ένιωσα τον κίνδυνο πάρα πολύ. Άκουσα τους γιατρούς που έλεγαν για διασωλήνωση γιατί ήταν πραγματικά δύσκολη η κατάσταση», λέει ο 73χρονος Ανδρέας Μάμαλης, πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ (Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος), στην κάμερα του Open.

«Ένιωθα αυτό που νιώθει κάθε γιος για τον πατέρα του και είχα και ένα άγχος παραπάνω γιατί ήμουν αυτός που τον κόλλησε. Ήταν μεγαλύτερο το βάρος που κουβαλούσα εκείνη τη στιγμή στις πλάτες μου. Η μόνη μέρα που τον είδα, ήταν όταν είχα πάρει εξιτήριο και έφευγα και με είδε από την πόρτα του θαλάμου και του είπα ότι ελπίζω σε λίγες μέρες να είμαστε μαζί, όπως και έγινε», δήλωσε με τη σειρά του ο γιος του κ. Μάμαλη.

Αναφερόμενος στους γιατρούς και νοσηλευτές που τους βοήθησαν ο ίδιος είπε:

«Δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε ακόμα από κοντά και να τους πούμε πόσο ευγνώμονες είμαστε, διοτί ήταν αυτοί που μας κράτησαν στη ζωή και μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε συναισθηματικά σε όλο αυτό».

Τέλος, ο 73χρονος είπε πως ο γιος του τού έδινε κουράγιο στις δύσκολες αυτές ώρες και ευχαρίστησε την οικογένειά του και όλο το προσωπικό στο ΑΧΕΠΑ.