Κορονοϊός – Ελλάδα: Συγκλονίζει ο αδερφός θύματος – Ήταν μια χαρά και έπεσε σε κώμα

O αδερφός του 56χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του λόγω κορoνοϊού περιγράφει πόσο γρήγορη ήταν η επιδείνωση της υγείας του και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Πριν από τρεις ημέρες ο κύριος Γιώργος κήδεψε τον αδερφό του, ο οποίος στα 56 του χρόνια έφυγε από τον κορονοϊό. H οικογένεια ζει στο Δήμο Μεσοποταμίας, στην Καστοριά, που έχει μπει ήδη σε καραντίνα. Κανείς, όπως μας είπε, δεν περίμενε αυτή την τραγωδία.

«Όταν μάθαμε ότι ο αδερφός μου χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, μείναμε εβρόντητοι. Δεν ήταν άνθρωπος ο οποίος ταξίδεψε στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη. Τη μία μέρα ήταν μια χαρά και την επόμενη σε κώμα… Δέκα ημέρες ο αδερφός μου ήταν μόνος και την ενδέκατη που τον κηδέψαμε, παλι ήταν μόνος του…», δήλωσε στο STAR για την περιπέτεια της οικογένειάς του από τον κορoνοϊό.

Ο κ. Γιώργος, μέσω του Star στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους δε μένουν σπίτι, προκειμένου να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα: «Τους παρακαλώ, λοιπόν, να προσέχουν τους άλλους… Θέλω να παρακαλέσω όλους όσοι μαζεύονται στις τράπεζες, ακόμα και σήμερα που κάνουν βολτίτσες, να σταματήσουν αυτό το καλαμπούρι, πεθαίνουν άνθρωποι…», επισημαίνει.
ιον».