Κορονοϊός Ελλάδα: Συναγερμός για 2 σπάνιες περιπτώσεις ασθενών

Δύο σπάνιες περιπτώσεις ασθενών κορονοϊού. Δυο γυναίκες, που παλεύουν να απαλλαγούν από τη νόσο. Και μια σειρά από αλλεπάλληλα τεστ που βγαίνουν όλα θετικά.

Στην Θεσσαλονίκη, μια νεαρή γυναίκα, που μάλιστα νοσηλεύτηκε και στην εντατική, βλέπει εδώ και δυο μήνες, τα αποτελέσματα να την δείχνουν θετική, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για εξαιρετικά ασυνήθιστο φαινόμενο.

Στην Αθήνα, η 70χρονη Ελένη Παπαγεωργίου, νοσεί με κορονοϊό ένα μήνα τώρα. Έχει κάνει ήδη δύο φορές το τεστ και έχει βγει θετικό και τις δύο. Το ίδιο και ο γαμπρός της, που νοσούσε επί 40 ημέρες, μόλις χθες έμαθε ότι κατάφερε να το ξεπεράσει.

Η ηλικιωμένη, που αντιμετωπίζει και άλλα, σοβαρά προβλήματα υγείας, περιέγραψε στο MEGA την περιπέτειά της.

Δεκατέσσερις ημέρες μετά, χωρίς συμπτώματα πια κι έχοντας παραμείνει σε καραντίνα, η κα. Ελένη ζήτησε και έκανε το επαναληπτικό τεστ. Αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε ότι ο κορονοϊός επέμενε.

Αύριο, η 70χρονη συνταξιούχος του Δήμου Αθηναίων θα κάνει το τρίτο, κατά σειρά τεστ, ελπίζοντας η περιπέτειά της να τελειώσει. Ωστόσο, όπως λέει, της έχουν πει ότι μπορεί να βγαίνει έξω, με προσοχή.

Την περασμένη εβδομάδα, η εικόνα του 52χρονου άνδρα που κατάφερε να βγει από την εντατική μετά από 14 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» της Πάτρας, είχε σκορπίσει αισιοδοξία.

Δυστυχώς, όμως, ο 90χρονος πατέρας του, που επίσης, νοσηλευόταν με κορoνοϊό στο ίδιο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε.

Ο 52χρονος άνδρας, ο οποίος έχει επιστρέψει στο σπίτι του υγιής, θρηνεί τώρα τον χαμό του πατέρα του. Ο 90χρονος, αποτελεί το 137ο θύμα στη χώρα μας, της πανδημίας του κορωνοϊού.

-Ad-