Κορονοϊός Ελλάδα: Συναγερμός σε Δημαρχείο

Κλειστό παραμένει το Δημαρχείο του Βόλου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς η 25χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό είναι συμβασιούχος υπάλληλος του δήμου Βόλου και είχε συχνές επαφές με υπαλλήλους στο κτίριο.

Σήμερα, όλοι οι υπάλληλοι, αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή η 25χρονη, υποβάλλονται σε τεστ για κορονοϊό από συνεργείο του Πολυϊατρείου της κλινικής ΑΝΑΣΣΑ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του taxydromos.gr ήδη τα πρώτα τεστ έχουν βγει αρνητικά σε κορονοϊό. Επίσης, αρνητικά στον νέο ιό είναι και τα τεστ των μελών της οικογένειας της 25χρονης.

Η 25χρονη θα μεταφερθεί σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κλινική της εικόνα είναι καλή.

Να σημειωθεί, σε όλους του χώρους του πρώτο ορόφου του δημαρχείου Βόλου, όπου είχε επαφές η 25χρονη χθες έγινε απολύμανση, ενώ απαγορεύτηκε και η είσοδος σε πολίτες. Απολύμανση θα γίνει και στους υπόλοιπους χώρους του Δημαρχείου, ενώ προληπτικά θα απολυμανθούν και όλοι οι χώροι του κτιρίου της ΔΕΥΑΜΒ.