Κορονοϊός: Γυναίκες έκαναν τις… γιαγιάδες για να εμβολιαστούν (video)

Δύο νεαρές γυναίκες από την Φλόριντα των ΗΠΑ πιάστηκαν πρόσφατα στα πράσα να προσπαθούν να κάνουν την δεύτερη δόση εμβολίου κατά του Covid-19. Οι δύο γυναίκες μεταμφιέστηκαν σε γιαγιάδες, ενώ την πρώτη φορά πέρασαν απαρατήρητες.

Το υπουργείο Υγείας της Φλόριντα στο Orange County ανέφερε πρόσφατα την περίεργη περίπτωση των δύο γυναικών, ηλικίας 34 και 44 ετών, οι οποίες πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο και ήθελαν να δείχνουν πάνω από 65.

Όταν το προσωπικό έλεγξε τα χαρτιά των δύο γυναικών, ανακαλύφθηκε ότι παρόλο που τα ονόματά τους ταίριαζαν με την εγγραφή τους, οι ηλικίες τους όχι.

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός πως οι δύο γυναίκες είχαν έγκυρες κάρτες εμβολίου από τις πρώτες λήψεις των εμβολίων και ενώ οι αρχές δεν μπορούν να εξηγήσουν πώς μπόρεσαν να πάρουν το πρώτο τους εμβόλιο, είναι πολύ πιθανό ότι κατάφεραν να εξαπατήσουν το προσωπικό εμβολιασμού με τις μεταμφιέσεις τους αναφέρει το odditycentral.

Η στιγμή που οι δύο ”γιαγιάδες” συνομιλούν με τους αστυνομικούς καταγράφηκε σε καμερα με τον αστυνομικό να λέει: «Ξέρετε τι έχετε κάνει; Έχετε κλέψει ένα εμβόλιο από κάποιον που το χρειάζεται περισσότερο από εσάς . Και τώρα δεν πρόκειται να κάνετε το δεύτερο. “Αν επιστρέψετε , θα συλληφθείτε. Είστε τυχερές που δεν συλλαμβάνεστε αυτήν τη στιγμή. ”

Πηγή: eirinika.gr

-Ad-