Κορονοϊός: Ηλικιωμένη 101 ετών τό’ σκασε από οίκο ευγηρίας για τα γενέθλια της κόρης της

Αψηφώντας τον όποιον κίνδυνο από τον κορονοϊό, μία Γερμανίδα 101 ετών, θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της μαζί της, το έσκασε από τον οίκο ευγηρίας που διαμένει και παρ’ ολίγον να τα κατάφερνε εάν δεν την σταματούσε στον δρόμο η αστυνομία, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η υπεραιωνόβια ‘ζαβολιάρα’ δραπέτευσε χθες το απόγευμα από την έξοδο κινδύνου, τόνισε η αστυνομία της πόλης Μπρούσβικ, στα βόρεια.

Μία αστυνομική περίπολος την εντόπισε να περιφέρεται στον δρόμο όχι μακριά από τον οίκο που τη φιλοξενεί. Εκείνη αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί πως διαμένει στον οίκο ευγηρίας, υποστηρίζοντας πως μένει μαζί με την κόρη της.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο σπίτι της κόρης της και τότε τους απεκάλυψε πως πριν από δύο εβδομάδες είχε μεταφερθεί στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει τώρα, αλλά «της λείπει αφάνταστα πολύ η κόρη της», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα «τουλάχιστον κατόρθωσε για λίγο να δει την κόρη της μέσα από το περιπολικό», προτού μεταφερθεί στον τωρινό τόπο διαμονής της, ανακοίνωσαν οι αρχές.

-Ad-