Κορονοϊός: Κηδείες στην Πάτρα μέσω live streaming

Νέα δεδομένα δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν πλέον στην κηδεία ενός προσφιλούς προσώπου δεν θα μπορούν να παρίστανται πάνω από 10 άτομα καθώς ο φόβος εξάπλωσης του κορωνοϊού απαγορεύει τις συναθροίσεις.

Οπως αναφέρει το thebest.gr, το γραφείο τελετών του Νίκου και του Γιάννη Βανταράκη στην οδό Πανεπιστημίου 15 πλησίον στον κόμβο Κουρτέση στην Πάτρα γνωστοποίησε πως θα δίνεται η δυνατότητα από το γραφείο τους σε όσους δεν θα μπορούν να παραστούν σε μία εξόδιο ακολουθία να την παρακολουθήσουν από το σπίτι τους, μέσω live streaming, κάτι που γίνεται ήδη σε Ιταλία και Γαλλία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όπως αναφέρει ο Νίκος Βανταράκης με ανάρτηση του, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, καλούμαστε να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα διεξαγωγής μία κηδείας με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού για την ασφάλεια και προστασία όλων μας.

Η τελετή (νεκρώσιμη ακολουθία) θα τελείται σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming στο διαδίκτυο ενώ τα μνημόσυνα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης.

-Ad-