Κορονοϊός: «Κόκκινος» συναγερμός στο ΚΑΤ – «Δεν είμαι καλά, είναι φοβερή ασθένεια» (video)

Ο τραυματιοφορέας του ΚΑΤ που βγήκε θετικός στον κορονοϊό μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα λίγα λεπτά πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Δεν είμαι καλά. Τώρα περιμένω να έρθει το ασθενοφόρο να με πάρει να κάνω εισαγωγή στο κρατικό της Νίκαιας. Είναι φοβερή ασθένεια, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο» είπε.

«Μπορεί να ακούγομαι έτσι αλλά τα πνευμόνια μου νιώθω σαν να έχουν περιορισμένο χώρο. Είναι κάτι περίεργο δεν μπορώ να το περιγράψω. Τώρα δεν έχω βήχα, είμαι ξαπλωμένος και έχω ηρεμήσει λιγάκι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει» δήλωσε.

Ο άνδρας ένιωθε μεγάλη δυσφορία που δεν πέρναγε με τίποτα. «Υποφέρεις, δεν ησυχάζεις καθόλου, από την ώρα που θα κολλήσεις μέχρι την ώρα που θα το ξεπεράσεις, αν το ξεπεράσεις, αν κάποιος το περάσει ελαφρά έχει καλώς αν όμως είναι σαν εμένα που πρέπει να κάνω εισαγωγή αλλάζει το σκηνικό» ανέφερε ο τραυματιοφορέας.

Όπως απόκαλυψε είναι διαβητικός και το γεγονός πως δεν έπεφτε ο πυρετός τον έκανε να θορυβηθεί ακόμη περισσότερο.

Ο άνδρας έχει σημάνει «κόκκινο» συναγερμό στο ΚΑΤ καθώς έχουν μπει σε καραντίνα 11 άτομα ενώ έχουν μειωθεί οι χειρουργικές αίθουσες. Σε τεστ έχουν υποβληθεί 130 άτομα, γιατροί και νοσηλευτές. Όλα βγήκαν αρνητικά, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί ο επαναληπτικός δειγματοληπτικός έλεγχος.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στον STAR:

-Ad-