Κορονοϊός – Κρανίδι: Αποκάλυψη «βόμβα» για τον «ασθενή 0» – Ξεσπά η κόρη

Ο ασθενής «μηδέν» στο Κρανίδι, φέρεται να είναι καμαριέρα που εργαζόταν στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες.

Η κόρη της ξεσπά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και απαντά σε όσους κατηγορούν την μητέρα της πως κόλλησε κορονοϊό στην έπαυλη του Βασιλιά της Ολλανδίας στο Πόρτο Χέλι και τον μετέφερε στην δομή.

«H μητέρα μου δούλευε και καθάριζε τα δωμάτια ως καθαρίστρια. Κάποια στιγμή, μου αναφέρει ότι υπήρχε μια γυναίκα, η οποία είχε ένα παιδί κι είχε συμπτώματα βήχα και πυρετό. Αρχές Απριλίου, η μητέρα μου μετά τη δουλεία πήγε σπίτι, ανέβασε πυρετό κι είχε πόνο στην μέση. Έκατσε δώδεκα μέρες περίπου σπίτι, δεν ξαναπάτησε το πόδι εκεί πέρα. Η μητέρα μου κόλλησε και τον μπαμπά. Τους μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σωτηρία στην Αθήνα, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα. Η μητέρα μου έχει λίγο χαμηλό το οξυγόνο της, ο πατέρας μου έχει βήχα», ανέφερε η κόρη της ασθενούς.

«Δεν έκαναν τεστ στους μετανάστες του ξενοδοχείου»
Όπως καταγγέλλει η κόρη της ασθενούς «μηδέν» δεν έκαναν τεστ στους μετανάστες που διέμεναν στο ξενοδοχείο.

«Έρχονται κάποιοι πρόσφυγες, πάνε σε ένα ξενοδοχείο. Ωραία; Δεν πρέπει να περάσουν από εξετάσεις; Δεν φταίνε οι μετανάστες, φταίνε κάποιοι οι οποίοι δεν είπαν σ’ αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν τις εξετάσεις, το τεστ του Covid-19», επισημαίνει.

Σχετικά με το αν δούλευε η μητέρα της ή όχι σε έπαυλη, η κόρη της γυναίκας ήταν κατηγορηματική, «Είδα ότι μερικοί έλεγαν ότι δούλευε σε βίλες, καθάριζε βίλες… είναι ψέματα! Η μάνα μου μόνο στο ξενοδοχείο δουλεύει και μετά σπίτι. Πονάω για την μάνα μου, τρέχω όλη μέρα, κάνω δυο δουλειές την ημέρα και τρέχω πηγαίνω κάθε μέρα σχεδόν πράγματα στην μαμά. Κουράζομαι και από την άλλη να ακούω αυτά; Όχι, συγγνώμη!», τόνισε.

-Ad-