Κορονοϊός: Λουκέτο στο κέντρο που εμφανίζεται ο Βέρτης – Τι συνέβη

Μετά από σχετικό έλεγχο στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, με συνέπεια να επιβληθεί πρόστιμο και κλείσιμο της επιχείρησης.

Λουκέτο επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «ΥΤΟΝ», στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, καθώς μετά από έλεγχο για τα μέτρα κατά της πανδημίας, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, που είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο κλείσιμο.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί προάγγελο των κυβερνητικών μέτρων που αναμένεται να ανακοινωθούν, κυρίως για τους ανεμβολίαστους και σε μια προσπάθεια να ελεγχθεί καλύτερα το μέτωπο του κορονοϊού μέσα στο φθινόπωρο.

-Ad-