Κορονοϊός – Madonna: «Βγαίνω μια βόλτα να αναπνεύσω κορονοαέρα»

Η Madonna, σε ένα νέο βίντεο, που ανέβασε στα social media, ακούγεται να λέει πως έκανε τεστ αντισωμάτων για τον κορoνοϊό. Η 61χρονη βασίλισσα της ποπ δεν διευκρίνησε αν είχε νοσήσει και αν είχε κάποια συμπτώματα.

«Έκανα τεστ τις προάλλες. Βρέθηκε ότι έχω τα αντισώματα. Έτσι, αύριο θα πάω για μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο και θα ανοίξω το παράθυρο να αναπνεύσω… κορονοαέρα», αναφέρει στο βίντεο.

Το βίντεο αποτελεί μέρος της σειράς αναρτήσεων «Ημερολόγιο Καραντίνας» (Quarantine Diary) που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες η Madonna στα social media, καθώς και η ίδια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της στο Παρίσι, μαζί με τα παιδιά της και τον 25χρονο σύντροφό της Ahlamalik Williams.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτά τα αντισώματα μπορούν να παρέχουν προστασία έναντι μίας νέας μόλυνσης. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δηλώνουν επί του παρόντος ότι εάν κανείς έχει αντισώματα, αυτό δεν δίνει απαραίτητα ανοσία στον ιό. Τα αντισώματα είναι πρωτεΐνες που βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων και το CDC συμβουλεύει ότι τα τεστ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ο μόνος τρόπος για τη διάγνωση της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο νέος κορονοϊός.