Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο ο βουλευτής της ΝΔ – Τι δηλώνει για την «μάχη»

Μετά από 15 ημέρες νοσηλείας ο ιατρός βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, πήρε εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Κέλλας, εξιστόρησε την περιπέτειά του από την ημέρα που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό: «Επέστρεψα στην Λάρισα από την Αθήνα με κάποια δέκατα. Είχα κάνει τεστ για τον κορωνοϊό γιατί έρχομαι σε επαφή διαρκώς με κόσμο. Προς έκπληξή μου ήταν θετικό το τεστ. Την Κυριακή, 15 Μαρτίου το βράδυ ανέβασα πυρετό και πήγα στο νοσοκομείο, όπου και έμεινα μέχρι σήμερα».

«Στις 20 Μαρτίου η κατάσταση επιδεινώθηκε, έπαθα αυτοάνοση πνευμονία. Μου δώσανε φάρμακα στα οποία αποκρίθηκε ο οργανισμός μου. Ο πυρετός έπεσε και δεν ξανανέβηκε. Η βελτίωση από τα φάρμακα ήταν ραγδαία με αποτέλεσμα μετά από 10 ημέρες που ήμουν απύρετος και το τεστ για τον κορωνοϊό που ήταν αρνητικό, εξήλθα από το νοσοκομείο», ανέφερε.

Ο ίδιος επεσήμανε πως δεν φοβήθηκε καμία στιγμή για τη ζωή του: «Δεν φοβήθηκα καμία στιγμή, η βαθιά πίστη στο θεό και η εμπιστοσύνη στους γιατρούς με έκαναν να μη φοβάμαι για τη ζωή μου».