Κορονοϊός: Σοκάρει ο Γρηγοράκος – «Έχασα 42 κιλά»

Νοσηλεύθηκε δυο μήνες διασωληνωμένος σε καταστολή και βγήκε από τη μάχη του με τον κορονοϊο έχοντας χάσει 42 κιλά.

Η εικόνα του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου σοκάρει.

Μίλησε στην “Κοινωνία Ώρα Μέγκα” για την τρομακτική του εμπειρία, τα προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα και καλεί τους πολίτες να έχουν υπομονή, να εμβολιαστούν και να ξεχάσουν τις συζητήσεις για το Πάσχα.

Μία μαρτυρία που καθηλώνει ύστερα από 2 μήνες διασωληνωμένος σε καταστολή. Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σχεδόν αγνώριστος μιλά στην Κοινωνία Ώρα Mega για τη σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.

«Για να βγεις από μία τέτοια κατάσταση θα πρέπει να έχεις μαζί σου και το χέρι του θεού» αποκαλύπτει.

«Έχασα 42 κιλά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνήσω ούτε χέρια ούτε πόδια. Είναι μια φοβερή, μια τρομαχτική εμπειρία και δεν θέλω να τη ζήσει κανείς».

Όπως εξομολογήθηκε ο πρώην υπουργός Υγείας κόλλησε κορονοϊό μέσα στην ιδιωτική μονάδα εντατικής θεραπείας όπου εργάζεται ως γιατρός από έναν πολυτραυματία που χρειάστηκε νοσηλεία στην κλινική μετά από τροχαίο.

Και τότε ξεκινά για τον Λεωνίδα Γρηγοράκο μια επίπονη περιπέτεια, ένας σκληρός αγώνας επιβίωσης με επιπλοκές, πόνο και όπως ο ίδιος εξομολογείται… μια μάχη με τον φόβο

«Το τρομαχτικό για’ μενα γεγονός είναι ότι όταν συνειδητοποίησα όταν ξύπνησα ναι μεν είχα πλήρη διαύγεια, ήταν ότι δεν μπορούσαν να κουνήσω τίποτα».