Κορονοϊός-σούπερ μάρκετ: Ξέσπασε ο Παυλόπουλος – «Λειτουργούμε αλα ελληνικά, ο άλλος ας πεθάνει»

Κορονοϊός-σούπερ μάρκετ: Ακόμα πιο αυστηρά γίνονται από σήμερα Δευτέρα, τα μέτρα πρόληψης εξάπλωσης του φονικού ιού στη χώρα μας, κι αυτά περιλαμβάνουν τα σούπερ μάρκετ και τις λαϊκές αγορές.

Όπως ανακοίνωσε το πρωί από σούπερ μάρκετ το οποίο επισκέφθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον υφυπουργό, Νίκο Παπαθανάση και τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν κατά την είσοδό τους μια κάρτα προκειμένου να κάνουν τα ψώνια τους, την οποία και θα επιστρέφουν όταν τα ολοκληρώνουν. Η κάρτα θα απολυμαίνεται πριν την παραλάβει ο επόμενος πελάτης.

Οι κάρτες αυτές είναι αριθμημένες ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το σούπερ μάρκετ πόσοι πελάτες βρίσκονται μέσα.

Επίσης, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι από σήμερα ισχύει πλαφόν στην αγορά αντισηπτικών. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι κάθε καταναλωτής θα μπορεί να αγοράζει έως και τρία αντισηπτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, υπάρχουν φαινόμενα καταναλωτών που αγοράζουν κατά δεκάδες τα αντισηπτικά, αδειάζοντας τα ράφια εν ριπή οφθαλμού.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχολίασε ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος στο OPEN, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «δεν έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει. Ακόμη και σε καιρό πανδημίας λειτουργούμε α λα ελληνικά. Ας πάρουμε μια “αγκαλιά” αντισηπτικά και ο άλλος ας πεθάνει».