Κορονοϊός: «Θα βρεις μπροστά σου το ευχαριστώ σε Πολάκη», είπαν σε Κικίλια

Ο Παύλος Πολάκης προσφέρθηκε να βοηθήσει ως γιατρός-εντατικολόγος στην μεγάλη προσπάθεια του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση των υγειονομικών συνεπειών του κορονοϊού. Και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έσπευσε, μέσω twitter, να του ανταποδώσει με ένα ευγενικό «ευχαριστώ».

«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του libre.gr, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιοι που ενοχλήθηκαν σφόδρα από το «ευχαριστώ» του Κικίλια στον Πολάκη και έσπευσαν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κίνηση πολιτικού πολιτισμού και αβροφροσύνης του υπουργού Υγείας. Μάλιστα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, κάποια ΜΜΕ ασκούν σφοδρή κριτική στον υπουργό Υγείας και μεταφέρουν την εικόνα πως έχει δυσφορήσει ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός γι’ αυτή την κίνηση, με απειλές, μάλιστα, ότι «θα το βρει μπροστά του» αυτό που έκανε.