Κορονοϊός: Θετικός στο 2ο τεστ ο Σουηδός – Τα αποτελέσματα από το περιβάλλον του

Βγήκαν τα αποτελέσματα του δεύτερου επαναληπτικού τεστ, που υπεβλήθη ο 21χρονος Σουηδός, τα οποία έδειξαν ότι είναι και πάλι θετικός στον κορονοϊό.

Πρόκειται για το 19ο κρούσμα κορονοϊού στην Κρήτη και υπενθυμίζεται, όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το neakriti.gr, πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο 21χρονος παρόλο που είναι θετικός και στο δεύτερο τεστ, παραμένει στη Μονάδα Covid του Νοσοκομείου Χανίων, απύρετος και σε καλή κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Αρνητικά τεστ

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ιχνηλάτησης και των επτά ατόμων από το στενό περιβάλλον του 21χρονου Σουηδού και όλα ήταν αρνητικά.

Τόσο οι εξετάσεις όσο και η κλινική εικόνα του Σουηδού, που εργάζεται στα Χανιά εξακολουθούν να είναι καλές και συνηγορούν στο ότι φέρει «χαμηλό ιικό φορτίο» στον οργανισμό του, κατάλοιπο της νόσου, που πέρασε.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης σήμανε συναγερμός στα Χανιά, καθώς ο 21χρονος από την Σουηδία προσήλθε στο Νοσοκομείο της πόλης με συμπτώματα κορωνοϊού και μετά από το πρώτο δείγμα που ελήφθη ήταν θετικό, με τον άνδρα να έχει υπάρξει και στο παρελθόν θετικός σε τεστ που είχε υποβληθεί, τόσο στην πατρίδα του, όσο και στην Αθήνα.