Κορονοϊός: Θρίλερ στο Ε. Βενιζέλος με 60 επιβάτες

Θρίλερ στο Ε. Βενιζέλος με 60 επιβάτες από την Αγγλία, αεροσκάφους απο το Λονδίνο με προορισμό τη Σαουδική Αραβία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Το αεροσκάφος, μετά την άρνηση των αρχών της Σαουδικής Αραβίας να προσγειωθεί στο έδαφος της, κατευθύνθηκε στην Αθηνα όπου χθες στις 9 το βράδυ προσγειώθηκε αιφνιδιαστικά στο αεροδρομιο των Σπάτων.

Οι 60 επιβάτες αναμεσά τους και παιδιά χωρίς να οδηγηθούν σε κάποιο ειδικό χώρο παρολο που προέρχονται απο τη Μεγαλη Βρετανια οπου αποτελει χώρα υψηλού κινδυνου, περιφέρονται απο χθες χωρις μασκες και γαντια στους χώρους του αεροδρομίου.

Συμφωνα με πληροφορίες οι 26 από αυτους μετα απο παρεμβαση της πρεσβειας θα αναχωρησουν με Emirates ενω οι υπολοιποι αναζητουν τροπο να φθασουν στον προορισμο τους. «Για αλλη μια φορα, η Ελλαδα ειναι αυτη που καλειται να λύσει το προβλημα που έχει προκύψει και να βρει τη λυση σε ενα ζήτημα κρίσιμο που αφορα στη δημόσια υγεία» τονίζει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων Νοτιοανατολικης Αττικης Γιώργος Καλλιακμάνης.