Κορονοϊός: Το συγκινητικό βίντεο με γιατρό να τραγουδά το «Imagine»

Μήνυμα ελπίδας σε αυτές τις δύσκολες μέρες του κορονοϊού, αποτελεί το συγκινητικό βίντεο ενός Αμερικανού ορθοπεδικού που τραγουδάει το «Imagine» του Τζον Λένον και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Dr. Elvis L. Francois με την ιατρική του στολή τραγουδάει έχοντας στο πλευρό του έναν άλλο γιατρό, τον William Robinson να παίζει πιάνο.

Όπως αναφέρει το CNN, το βίντεο έγινε viral, με περισσότερα από 356,000 views στο Instagram.

https://www.instagram.com/tv/B-FsxePjQ1j/?utm_source=ig_web_copy_link

«Στη ζωή, υπάρχουν πολλά πράγματα που μας χωρίζουν. Η θρησκεία, η φυλή, οι πολιτικές πεποιθήσεις, το κοινωνικό στάτους και πολλά άλλα. Αλλά σήμερα, μια παγκόσμια επιδημία μας φέρνει όλους κοντά, σαν ένα.

Τους επόμενους μήνες, το σύστημα υγείας θα δοκιμαστεί. Πολλές ζωές θα χαθούν. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα έχει την απίστευτη πίεση να σώσει χιλιάδες ανθρώπους. Αλλά όταν οι καιροί είναι τόσο σκοτεινοί, τίποτα δε λάμπει πιο πολύ από το ανθρώπινο πνεύμα» έγραψε ο γιατρός στη λεζάντα του βίντεο.

«Υπάρχει κάτι υπέροχο σε αυτή την κοινή μάχη. Και η ομορφιά σε αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ότι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία είναι όλοι να ενωθούμε σαν ένα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γιατροί δημοσίευσαν μουσικό βίντεο στο Instagram, καθώς εκτός από την επιστήμη τους, τους κινητοποιεί και η καλλιτεχνική δημιουργία.