Κορονοϊός – Τραμπ: Θέλει να πάει στο δεύτερο ντιμπέιτ

Ο Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο, σχεδιάζει ήδη να συμμετάσχει κανονικά στο δεύτερο debate για τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020, παρόλο που έχει κορονοϊό!

Σύμφωνα με το αμερικανικό CNN, ο Πρόεδρος Τραμπ σκοπεύει να δώσει κανονικά το παρών στην επόμενη τηλεμαχία με τον Τζο Μπάιντεν, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Προέδρου, Tim Murtaugh, μιλώντας στο CNN. “Είναι στις προθέσεις του Προέδρου να συμμετάσχει”, τόνισε συγκεκριμένα, για το debate που θα γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου έγιναν και τα πρώτα debates της κούρσας των Δημοκρατικών το 2020.

Σε αντίθεση με το πρώτο, “κολασμένο” debate, το δεύτερο θα γίνει με τους κατοίκους της περιοχής να βάζουν τις ερωτήσεις και την ατζέντα.

Έτοιμος κι ο Μπάιντεν αν δώσουν οι γιατροί το ΟΚ

Νωρίτερα, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη για την άλλη εβδομάδα τηλεμαχία με τον αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αν οι ειδικοί σε θέματα υγείας πουν ότι είναι ασφαλές.

Χθες η εκστρατεία Μπάιντεν ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα και του τρίτου τεστ PCR στο οποίο υποβλήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αρνητικό.

Οι δύο υποψήφιοι κονταροχτυπήθηκαν σε ντιμπέιτ στο Κλίβλαντ (Οχάιο) την περασμένη Τρίτη.

Με πληροφορίες από: edition.cnn.com.