Κώστας Αρβανίτης: Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έκλεισε. Μόλις άνοιξε…

“Το σκάνδαλο των υποκλοπών μόλις άνοιξε…” αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Left & επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ΕΚ, Κώστας Αρβανίτης σχετικά με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των υποκλοπών.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Αρβανίτη:

Ερωτηματικά προκαλεί η αρχειοθέτηση της υπόθεσης των υποκλοπών ως προς τα πολιτικά πρόσωπα εκ μέρους της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Ελήφθησαν υπόψιν τα επίσημα πορίσματα της αρμόδιας επιτροπής PEGA και οι εκθέσεις της επιτροπής LIBE, καθώς και οι καταιγιστικές αποκαλύψεις των ερευνητικών δημοσιογράφων; Εξετάστηκαν ως μάρτυρες οι δεκάδες διπλά παρακολουθούμενοι από ΕΥΠ και Predator;

Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, η τακτική συγκάλυψης και απειλών με εξώδικα και αγωγές προς δημοσιογραφικά μέσα ή πολιτικά/φυσικά πρόσωπα διαμορφώνουν ένα δυσώδες και θολό τοπίο για τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου στη χώρα.

Εμμένουμε στην πεποίθησή μας ότι οι αποκαλύψεις του insidestory.gr επιβεβαιώνουν το προφανές: ότι το Μέγαρο Μαξίμου μετέτρεψε την ΕΥΠ και το Predator σε κοινό εκτελεστικό του βραχίονα για κακόβουλες και παράνομες παρακολουθήσεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε να απαιτούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη λογοδοσία όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έκλεισε. Μόλις άνοιξε…