Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα – «Θα παλέψω για σένα Σοφία μου»

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει η μήνυση που κατέθεσε η Μαρία Δεληθανάση εναντίον του πρώην συζύγου της, του γνωστού τραγουδιστή, Κώστα Δόξα.

Στη μήνυσή της τον καταγγέλλει για κακοποίηση κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο Κώστας Δόξας, έκανε γνωστό πως αποχωρεί από το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar» για προσωπικούς του λόγους και ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Μαρία Δεληθανάση θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσω της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», υπογραμμίζοντας πως περιμένει τουλάχιστον μία συγγνώμη.

Το πρωί του Σαββάτου ο Κώστας Δόξας πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει δημόσια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγγραφα από την δικαστική τους διαμάχη.

«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη!! Και συνεχίζουμε… Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά… Θα παλέψω για την υπόληψή μου… και για σένα Σοφία μου», έγραψε στη λεζάντα των εγγράφων ο τραγουδιστής.

Οι αναρτήσεις του Κώστα Δόξα στο Instagram:

Πηγή: star.gr