Κοτζιάς: Αποδεκτή η δημόσια συγγνώμη του Άρη Πορτοσάλτε

«Να ξεκαθαρίσω εγώ προσωπικά τους λογαριασμούς, αν έχω λογαριασμούς: Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κ. Κοτζιά. Δηλώνω δημοσίως συγγνώμη. Δηλώνω ευθέως στον κ. Κοτζιά συγγνώμη διότι έκανα ένα κακό λάθος. Τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες όταν υπέγραψε τη συμφωνία με τα Σκόπια».

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε με αφορμή την επίθεση που έγινε χθες τα ξημερώματα στην πολυκατοικία όπου διαμένει στα Βριλήσσια. Κι αυτό γιατί κάποια χρόνια πριν ο δημοσιογράφος είχε ειρωνευτεί τον πρώην υπουργός για τις απειλές με σφαίρες που είχε δεχθεί.

Ήταν 2018 όταν ο Νίκος Κοτζιάς δήλωνε χαρακτηριστικά: «Έχω πάρει 800 επιστολές με απειλές, κούτες με αίματα και με χώματα ποτισμένα με αίμα, σφαίρες».

«Τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία», είχε σχολιάσει ο Άρης Πορτοσάλτε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου, ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια ανάρτηση, γράφοντας: «Καταδικάζω τα γκαζάκια στο σπίτι Άρη Πορτοσάλτε. Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε 1000 απειλητικές επιστολές και εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα: ”των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού απλά έκανα το καθήκον μου».

Σήμερα, μετά τη δημόσια συγγνώμη του δημοσιογράφο, ο επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ, σε νέα του ανάρτηση σημείωσε: Ασφαλώς και είναι αποδεκτή η δημόσια συγγνώμη του Αρη Πορτοσάλτε. Είναι ένα βήμα πολιτικού πολιτισμού. Ευχαριστώ φίλες και φίλους για την αλληλεγγύη τους. Συγγνώμη μου χρωστάνε και άλλοι. Ξέρουν αυτοί