Κούγιας για Λύτρα: Η Δικαιοσύνη και η πρώην σύζυγός του τού συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ο χειρότερος εγκληματίας

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τη δίωξη που του ασκήθηκε.

Ο Αλέξης Κούγιας θεώρησε «υπερβολική» τη δίωξη που ασκήθηκε στον Απόστολο Λύτρα, καθώς όπως είπε, του ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα, ενώ ήταν πλημμέλημα.

Όσο αφορά τα όσα ακολούθησαν της αποφυλάκισης του δικηγόρου, έκανε λόγο για «δικαιολογημένη αντίδραση του Απόστολου Λύτρα να βγει στην επίθεση, γιατί πραγματικά τον έλιωσαν. Τον μεταχειρίστηκαν σαν τον χειρότερο κακοποιό».

«Η Δικαιοσύνη και η πρώην σύζυγός του τού συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν ο χειρότερος εγκληματίας», είπε ο Αλέξης Κούγιας και τόνισε πως ο Απόστολος Λύτρας «δεν έκανε κάτι παράλογο ή ανήθικο. Βγήκε από τη φυλακή μετά από ένα τρίμηνο ταλαιπωρίας. Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και έχει κάθε δικαίωμα να πάρει τα παιδιά του και να διασκεδάσει. Από εκεί και πέρα, επέστρεψε στη δουλειά του».

Ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «αυτήν τη στιγμή, δεν είμαι δικηγόρος του κ. Λύτρα» και σημείωσε πως «ο άνθρωπος κάνει και λάθη».