Κούγιας: «Παρασύρθηκαν τα ΜΜΕ από δήθεν βιασθέντες»

Στην Ευελπίδων βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, κατέθεσε «αναφορά – καταγγελία κατά της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία έχει οριστεί για την τακτική ανάκριση και διερεύνηση των κατηγοριών που έχουν αποδοθεί εις βάρος του εντολέως μου Δημητρίου Λιγνάδη, στην οποία, σύμφωνα με αδιάσειστα στοιχεία που θα θέσουμε υπ’ όψιν της εντιμοτάτης κυρίας Επιθεωρητού, αποδεικνύεται χωρίς κανένα ενδοιασμό η παράνομη συνεργασία της ως άνω Ανακρίτριας με τους ψευδομηνυτές αλλά και τους αναξιόπιστους και ανήθικους μάρτυρες κατηγορίας, ένας εκ των οποίων έχει προσώρας αλλάξει τέσσερις φορές την κατάθεσή του».

Βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε δηλώσεις:

«Είναι η πρώτη φορά που το κάνω στην καριέρα μου να κάνω αναφορά σε δικαστή. Θα θυμάστε στην υπόθεση του Στηβ Κακέτση που ο ανακριτής συνεργάστηκε με κακοποιούς και έστησαν μια σκευωρία. Ο ανακριτής παραιτήθηκε μετά από λίγο καιρό. Το ίδιο και στην υπόθεση «ριφιφί». Με την εμπειρία που έχω υποκρύπτεται πολιτικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Παρασύρθηκαν είμαι βέβαιος τα Μέσα Ενημέρωσης από ασυνείδητους δήθεν βιασθέντες» είπε ο γνωστός ποινικολόγος εξαπολύοντας άλλη μια φορά επίθεση στους μηνυτές του πελάτη του.

Πηγή: znews.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Κ.Χατζηδάκης από Σύρο: «Κι εκείνοι που δεν μας ψηφίζουν σε εμας ελπίζουν!» (vid)
24 Φεβρουαρίου, 2025
Γαλεντέρης για τον 39χρονο: Οι τοξικολογικές δεν μπορούν να βρουν την αιτία θανάτου χωρίς τις ιστολογικές – Δεν αποκλείουμε τίποτα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τράπεζα Πειραιώς: Κέρδη 1,1 δισ. ευρώ το 2024 – Διανέμει μέρισμα 373 εκατ. – Οι στόχοι της 4ετίας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Υποχώρηση του ψύχους, περισσότερες βροχές κυρίως στα δυτικά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ισραηλινά ΜΜΕ: Αίρεται η απαγόρευση πτήσεων προς την Πάφο
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τύρναβος: Καταθέτουν η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του 39χρονου για τις υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειες
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Καρυστιανού: Απάντηση με δάκρυα για την επιμέλεια των παιδιών της – «Είναι απάνθρωπο από κάθε άποψη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Ένας ανήλικος πίσω από τους πυροβολισμούς στο νυχτερινό κέντρο με τους 2 τραυματίες
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Χαμάς θέλει να παγώσει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μετά την απόφασή του να μην παραδώσει άλλους Παλαιστίνιους κρατούμενους
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Meta προειδοποιεί: Απατεώνες παρουσιάζονται ως διασημότητες και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω social media
24 Φεβρουαρίου, 2025