Κούγιας: «Πώς αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα που ψωνίζονται στα μπαρ;»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την υπόθεση Λιγνάδη και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν ξεσηκωθεί εναντίον του λόγω χειρισμών και δηλώσεών του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για λόγους πρόληψης τέλεσης νέων αδικημάτων και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Αρχικά, ο γνωστός ποινικολόγος επανέλαβε ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε από τις αρχές δεν ήταν έγκυρη ως προς τον εντολέα του βάσει των όσων προβλέπει ο κώδικας δικονομίας.

Έπειτα εξέφρασε και πάλι την άποψη ότι η πολύκροτη αυτή υπόθεση είναι μία καλοστημένη ιστορία με πολιτικές προεκτάσεις και σκοπιμότητες που κρύβει υπόγειες διαδρομές.

«Η στόχευση Λιγνάδη κρύβει υπόγειες διαδρομές. Κρύβεται το ακραίο πολιτικό θρίλερ με την κυρία Μενδώνη, την κυβέρνηση και απέναντι μερίδα της αντιπολίτευσης; Κρύβεται κάτι πιο βαθύ με τη διαχείριση από την κυβέρνηση τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων;» είπε.

Όσο για την αμφιλεγόμενη δήλωση των «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων» ξεκαθάρισε πως εννοούσε άτομα που χωρίς απαραίτητα να είναι ομοφυλόφιλοι συνευρίσκονται ερωτικά με άνδρες για χρηματικό κέρδος ενώ πρόσθεσε:

«Ονόμασα αυτούς που δεν είναι ομοφυλόφιλοι της επιλογής συνευρέσεως με άνδρες αλλά που χρησιμοποιούν επαγγελματικά πουλώντας το σώμα τους σε ομοφυλόφιλους. Πως αλλιώς να ονομάσεις 15χρονα-16χρονα παιδιά που πάνε στα μπαρ και ψωνίζονται;».

Πηγή: znews.gr

-Ad-