Κούγιας σε Λιάγκα: «Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι» – «Δεν ρωτούν κανένα βρέφος αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα»

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, όπου σχολίασε την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσπάθησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις με τον δικηγόρο να τον αποκαλεί «ανόητο».

«Μην πετάγεσαι. Άντε γεια, καλημέρα παιδιά. Χάρηκα πολύ. Στα παλιά μου τα παπούτσια. Ευχαριστώ πολύ. Ακούστε κάτι, μην με διακόψετε ξανά ποτέ. Σταματήστε να μιλήσω» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Ο κ. Μπιμπίλας χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός», προσπαθώντας να πάρει το λόγο από τον ποινικολόγο.

«Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι. Καλά έκανε. Τι με διακόπτεις; Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα; Για ποιον λόγο καταστρέφεις την εκπομπή; Τι νομίζεις ότι κερδίζεις; Εάν έχεις δυνατότητα, κράτησε σημειώσεις αλλιώς είσαι ακατάλληλος για την εκπομπή σου. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας επιβάλλουν να περιμένεις» είπε εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας προσπαθώντας να αποχωρήσει από τον χώρο της συνέντευξης.

«Πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις και απαντήσεις» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 ο οποίος προσπάθησε να μειώσει την ένταση.

Μιλώντας αργότερα στον ALPHA, ο Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στον βουλευτή και ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. «Ποιος του είπε του Μπιμπίλα ότι δεν έχει το δικαίωμα να είναι ομοφυλόφιλος; Εκείνο που δεν κατάλαβε ο άνθρωπος αυτός είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο είναι αν ο Μπιμπίλας και ο κάθε Μπιμπίλας έχουν το δικαίωμα να διαλέγουν ένα βρέφος και δεν το ρωτούν αν θέλει να έχει πατέρα και μητέρα τον Μπιμπίλα. Κανείς δεν αντέκρουσε την ομιλία του γιατί το επίπεδο στο κοινοβούλιο είναι πολύ χαμηλό».