Κουκάκι: Κόρη γνωστού ηθοποιού ανάμεσα στους συλληφθέντες

Κατά τη διάρκεια των χθεσινών επιχειρήσεων στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου συνελήφθησαν η κόρη ενός γνωστού ηθοποιού αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε τον ρόλο του κεντρικού συντονιστή των καταλήψεων στο Κουκάκι.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν συνολικά 13 συλλήψεις, ενώ οι συλληφθέντες, αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.

Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα -δύο άντρες, μία ανήλικη και δύο γυναίκες- ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου πέντε γυναίκες και τρεις άντρες.

Νωρίτερα, από το CNN ήρθαν στο «φως» νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα με τους αντιεξουσιαστές να βρίσκονται στις ταράτσες των κτηρίων που ανακατέλαβαν στο Κουκάκι.

Οι κουκουλοφόροι, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, είχαν προετοιμαστεί για την επίθεση που ακολούθησε στις αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο.

Είχαν ανεβάσει στις ταράτσες πέτρες, ξύλα και μπογιές, και είχαν δημιουργήσει -με έπιπλα κι άλλα αντικείμενα- τα «πολεμοφόδιά» τους. Λίγο αργότερα τα έριξαν στους αστυνομικούς, που προχώρησαν σε επιχείρηση εκκένωσης των κτηρίων.

-Ad-