Κουκάκι: Ντοκουμέντο – Η στιγμή της σύλληψης του Ινδαρέ και των γιων

Δείτε τη φωτογραφία-ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, από την στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων του δόθηκε πριν λίγη ώρα στη δημοσιότητα.

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο ANT1, τραβήχτηκε το πρωί της Τετάρτης.

Στην φωτογραφία διακρίνεται και ένας αστυνομικός να κρατάει κάποια χαρτιά στα χέρια του και να στέκεται δίπλα από τον Δημήτρη Ινδαρέ, ο οποίος με την σειρά του κοιτά τον γιο του, ο οποίος βρίσκεται και αυτός δεμένος δίπλα του.

Κουκάκι: Δίωξη για σε βάρος των συλληφθέντων – Συνθήματα υπέρ τους

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πατέρας και ο γιος που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Οι εννέα συνολικά συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Στο πλευρό τους βρέθηκαν φίλοι και αλληλέγγυοι οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στους κατηγορούμενους φωνάζοντας συνθήματα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, εξύβριση και απόπειρα παράνομης βίας.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο από το οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για αύριο.

-Ad-