Κουκάκι:«Τα ΜΑΤ πλάκωσαν στο ξύλο τον άνδρα μου και τα παιδιά μου και με απείλησαν» (video)

Σοκάρουν οι περιγραφές της ιδιοκτήτριας σπιτιού δίπλα από την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, από το οποίο προσήχθη ο άντρας με τον γιο.

«Μένουμε δίπλα στο κατειλημμένο κτίριο της Ματρόζου είναι η δεύτερη φορά που ξυπνήσαμε σε εμπόλεμη κατάσταση, χαμός, ΜΑΤ, δακρυγόνα, κρότου λάμψης» περιέγραψε μιλώντας στο Αντέννα, προσθέτοντας πως τα ΜΑΤ της χτύπησαν το κουδούνι και τους ζήτησαν να περάσουν μέσα από το σπίτι για να πάνε στο διπλανό. Ο σύζυγός της τους ρώτησε αν έχουν χαρτί εισαγγελέα, εκείνοι απάντησαν αρνητικά και εκείνος τους ζήτησε να φέρουν για να τους αφήσει να περάσουν.

«Είμαστε στα παράθυρα και κοιτάζαμε τι γινόταν, κάποια στιγμή ακούσαμε βήματα στην ταράτσα και ανέβηκε ο άνδρας μου με τα παιδιά μου για να δουν τι γίνεται» συνεχίζει την περιγραφή της.

«Ήταν τα ΜΑΤ στην ταράτσα μας, τους ρωτήσανε πώς ήρθαν και σε απάντηση τους πλάκωσαν κάτω και τους τρεις, τους έδεσαν τα χέρια και τους πλακώσανε στο ξύλο. Εγώ ανέβηκα να δω τι γίνεται και με απείλησαν, μου είπαν μπες μέσα γιατί θα σε ρίξουμε από τη σκάλα» είπε, «είδα άνδρα των ΜΑΤ να έχει πατήσει με το γόνατό του το κεφάλι του γιου μου στο πάτωμα».

«Ήθελαν να περάσουν χωρίς χαρτί εισαγγελέα, είμαστε ξεχωριστή ιδιοκτησία, θέλαμε απλώς μια εισαγγελική εντολή» κατήγγειλε η γυναίκα.

Όπως είπε, μετά τα επεισόδια μπήκε εισαγγελέας στο σπίτι και έκαναν και έλεγχο μήπως η οικογένεια έκρυβε καταληψίες.

«Τον άνδρα μου και τα παιδιά μου τους πήραν δεμένους και ξυλοδαρμένους στη ΓΑΔΑ» πρόσθεσε, «διαμαρτυρήθηκα στον εισαγγελέα, μου είπε πως μπορώ να κάνω και καταγγελία για σωματικές βλάβες…»

-Ad-