Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκαν δύο υποθέσεις απάτης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης απάτη που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, σε περιοχή της Κοζάνης σε βάρος 46χρονης.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι εξαπατήθηκε, καθώς άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων, την έπεισε να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό δύο εμβάσματα, συνολικού ποσού 3.891 ευρώ. Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 40χρονου Έλληνα, που είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη. Προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάσθηκε απάτη με ψεύτικη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου

Το ποσό των 2.500 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει επιτήδεια από έναν 51 ετών άνδρα, με ψεύτικη αγγελία πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα. Το θύμα αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με την άγνωστη πωλήτρια, πείσθηκε και κατέθεσε ως προκαταβολή, για την αγορά του αυτοκινήτου, σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η αγοροπωλησία, όπως είχε συμφωνηθεί. Επιπλέον, το άγνωστο άτομο προσπάθησε να του αποσπάσει και το χρηματικό ποσό των 2.462 ευρώ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας 47χρονης Ελληνίδας, η οποία είναι κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκε το χρηματικό ποσό και σε βάρος της σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απειλές κατά της ζωής του από ανώνυμο χρήστη του Χ καταγγέλλει ο Θ. Πλεύρης – Προσφεύγει στη Δίωξη
20 Φεβρουαρίου, 2025
Europa League: Ο ΠΑΟΚ έχασε και στο Βουκουρέστι με 2-0 από την Στεάουα και αποχαιρέτησε την Ευρώπη
20 Φεβρουαρίου, 2025
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου όρισε τεχνική σύμβουλο την ίδια που είχαν επιλέξει και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
20 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: «Πολικό ψύχος» Παρασκευή και Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει, τι θα γίνει με την Αττική
20 Φεβρουαρίου, 2025
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Επτά στους δέκα πολίτες λένε πως υπάρχει συγκάλυψη στην τραγωδία των Τεμπών
20 Φεβρουαρίου, 2025
Στο Δαφνί ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε 44χρονη ασθενή – Νοσηλεύεται σε θάλαμο απομόνωσης
20 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου προκαταλαμβάνει το αποτέλεσμα της εν εξελίξει έρευνας
20 Φεβρουαρίου, 2025
ΝΔ για Ν. Ανδρουλάκη: Αμετανόητος, αδιάβαστος αλλά και ο καλύτερος «τροφοδότης» των δυνάμεων της τοξικότητας
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Ανδρουλάκης: Η Νέα Δημοκρατία επενδύει στην τοξικότητα – Δεν θέλει να απαντά στα δικά μου ερωτήματα και του ΠΑΣΟΚ
20 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ δυτικά της Μεθώνης
20 Φεβρουαρίου, 2025