Κρατερός Κατσούλης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας και η μάχη που έδωσε

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα σχολίασε ο Κρατερός Κατσούλης.

Όπως τόνισε, ήταν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του, κατά την οποία παρέλυσε και ήταν αβέβαιο αν θα κατάφερνε να ξαναπερπατήσει.

«Έκανα έξι μήνες αποθεραπεία για να μπορέσω να αρχίσω να ξαναπερπατάω…Μετά την ασθένεια που πέρασα αναθεώρησα πάρα πολλά πράγματα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισε σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό περιοδικό 7 μέρες tv.

-Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές, θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή.

-Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια;

«Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

-Ad-