Κρίσιμη η κατάσταση 34χρονης μετά από AstraZeneca

Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση της 34χρονης από την Ηλεία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Τζανείου στον Πειραιά όπου μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Το βράδυ της Παρασκευής η 34χρονη χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο, αναφέρει το patrisnews.com.

«Ήταν ένα χειρουργείο απελπισίας (!) γιατί η κατάστασή της χειροτέρεψε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Βγήκε ένα τμήμα του εγκεφάλου… για να μπορέσει να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος γιατί είχε μεγάλη αιμορραγία. Αυτό που έχει σημασία για την γυναίκα είναι να ζει και να μην χειροτερεύει. Τώρα είναι ελαφρώς καλύτερα. Χρειάζεται ακόμα χρόνος. Αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι κρίσιμη», τονίζει ο Αθανάσιος Πρεκατές, διευθυντής ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.

Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η χθεσινή (28.05.2021) νύχτα ήταν ήρεμη για την 34χρονη, κάτι που δίνει αρκετές ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς.

Από εδώ και πέρα περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει η κοπέλα στη φαρμακευτική αγωγή που της δίνεται, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειές τους.

Οι γονείς της στο πλευρό της
Δίπλα στην 34χρονη παραμένουν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν και προσεύχονται σύντομα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να σταθεί γερή ξανά στα πόδια της.

Όσον αφορά τα αίτια του αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου, αυτά ακόμα διερευνώνται και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μαζί με τον ΕΟΦ έχουν εκδώσει την σχετική «κίτρινη κάρτα».

Φυσικά γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό της 34χρονης με το AstraZeneca ή όχι.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Νίκος Ανδρουλάκης: «Όποτε απειληθεί η εξουσία του Μητσοτάκη, έρχεται στο προσκήνιο η καραμέλα της αποσταθεροποίησης»
19 Φεβρουαρίου, 2025
Αριζόνα: Δυο νεκροί μετά από σύγκρουση μικρών αεροσκαφών στον αέρα
19 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: «Χιόνια μέχρι τα δίκτυα του ψαρά» βλέπει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας – Τσουχτερό κρύο και χιονόνερο σφυροκοπούν την χώρα
19 Φεβρουαρίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ: Ο απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός δεν είναι θύμα, αλλά θύτης της συγκάλυψης
19 Φεβρουαρίου, 2025
Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητούν οι αγρότες – «Δεν ικανοποιήθηκαν βασικά αιτήματα»
19 Φεβρουαρίου, 2025
Οι δικηγόροι της Αθήνας απέχουν την 28η Φεβρουαρίου 2025, δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη
19 Φεβρουαρίου, 2025
Πατέρας Γιώργου Λυγγερίδη: «Εμείς φάγαμε τα ισόβια» – Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του αστυνομικού
19 Φεβρουαρίου, 2025
Αιχμές Μπαλάσκα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου: «Ξαφνικά έχει ψυχολογικά που δεν είχε; – Άρες μάρες κουκουνάρες»
19 Φεβρουαρίου, 2025
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δικαιοσύνη δεν αποδίδουν τα τρολ και τα λαϊκά δικαστήρια – Αρκετά πια με αυτή την αθλιότητα
19 Φεβρουαρίου, 2025
Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία Coral μέχρι τη Δευτέρα – Πότε και πού θα πέσουν τα περισσότερα χιόνια
19 Φεβρουαρίου, 2025