Κρήτη: «Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε»

«Έφυγε το παιδάκι μας, το μωρό μας. Πονάμε» συγκινεί η γιαγιά του 2χρονου Νικόλα, που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λυγαριά της Κρήτης στις 28 Ιανουαρίου και στο οποίο σκοτώθηκε η άλλη γιαγιά του.

«Χτες βράδυ στις 12.30 μας το είπαν. Πάλευε, πάλευε στην εντατική. Είχαμε μια ελπίδα μέχρι τελευταία στιγμή. Αυτή η ελπίδα χάθηκε» συγκλονίζει η γιαγιά του μικρού Νικόλα, μιλώντας στο Live News.

«Κάναμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουμε στη ζωή αλλά δυστυχώς οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν τέτοιες που ήταν μη αναστρέψιμο» λέει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ.

«Χάλια είναι, πώς να είναι; Έχασε τη γυναίκα του. Έχασε το εγγόνι του» πρόσθεσε η γιαγιά για τον παππού ενώ για την κόρη της περιέγραψε: «Χάλια είναι το παιδί μου. Με φάρμακα είναι, κλαίει. Το παιδί της έχασε. Τι να κάνει; Μάνα είναι. Τι να κάνει μια μάνα; Νοσηλεύτηκε για το πόδι της, δεν μπορεί, με το ”πι” πηγαίνει σιγά σιγά, δεν μπορεί, ζαλίζεται.

«Πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και από την μια πλευρά και από την άλλη. Ο γαμπρός μου και η κόρη μου πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ο γαμπρός μου την λατρεύει την κόρη μου» καταλήγει η γιαγιά.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 2χρονος Νικόλας, με τη μητέρα και τη γιαγιά του, συγκρούστηκε με βαν, που οδηγούσε ένας 38χρονος, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ΙΧ.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
11 Μαρτίου, 2025
Κουτσούμπας: Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να «νοθευτεί»
10 Μαρτίου, 2025
Κατρίνης: Η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέρος του ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού
10 Μαρτίου, 2025
Ματ Ντέιμον για «Οδύσσεια»: «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά»
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Ελλάδος: Με Καρέτσα οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα playoffs του Nations League
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο: «Κενές οι κατηγορίες της Δύσης περί ρωσικής δολιοφθοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ»
10 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: 265 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία εβδομάδα
10 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Απροκάλυπτες ρωσικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Μολδαβίας»
10 Μαρτίου, 2025
Κανάκης για Οικονόμου: «Δεν έχει ειπωθεί πιο απάνθρωπο σχόλιο απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία»
10 Μαρτίου, 2025
Στις 18 Μαρτίου η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εξοπλιστικά
10 Μαρτίου, 2025