Κρήτη: Έτσι έγινε το άγριο έγκλημα – Κινδύνευσαν παιδιά

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., το βράδυ της Τετάρτης (15/01), σε περιοχή του δήμου Φαιστού και ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ του 50χρονου με τον 79χρονο, ο πρώτος πυροβόλησε τον δεύτερο με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Έπειτα πυροβόλησε προς το σπίτι του παθόντα και τραυμάτισε τη 65χρονη σύζυγο του θύματος, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς πυροβόλησε σε ένα ακόμα σπίτι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του θύματος, μέσα στο οποίο βρισκόταν τρεις ανήλικοι, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο που διαπράχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κάλυκες. Έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα σε περιοχή του δήμου Φαιστού.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, 2 γεμιστήρες, 69 φυσίγγια και 2 μαχαίρια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Δημοσκόπηση GPO: Συγκάλυψη και ευθύνες τις κυβέρνησης για τα Τέμπη «βλέπουν» οι πολίτες – Υπέρ των πρόωρων εκλογών
5 Μαρτίου, 2025
Τέμπη: Κοσμοπλημμύρα στο νέο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για τα 57 θύματα
5 Μαρτίου, 2025
Νίκος Παππάς: Δεσμευτείτε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στην προανακριτική να καταθέσει
5 Μαρτίου, 2025
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – Περιορισμένης έκτασης επεισόδια: Live όλες οι εξελίξεις
5 Μαρτίου, 2025
Μ. Βορίδης για πρόταση δυσπιστίας: Παρακαλώ τους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ που πήραν την πρωτοβουλία να διαβάσουν λίγο παραπάνω
5 Μαρτίου, 2025
Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Είναι η ώρα που μιλάει ο λαός – Δεν θα αφήσει να παραγραφεί αυτό το έγκλημα
5 Μαρτίου, 2025
Μαζική δηλητηρίαση 20 γατών στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει η γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα
5 Μαρτίου, 2025
Θετικά αξιολογεί το Κρεμλίνο την επιστολή Ζελένσκι στον Τραμπ
5 Μαρτίου, 2025
Αρβανίτης: Συνεχίζουν στον δρόμο του μπαζώματος της αλήθειας
5 Μαρτίου, 2025
Politico: Οι ευρωπαίοι ηγέτες προετοιμάζονται για τη «στιγμή μηδέν» στην εφιαλτική σύνοδο κορυφής
5 Μαρτίου, 2025