Κρήτη: Ισόβια σε 32χρονο που βίαζε το 9χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Αποτροπιασμό προκαλεί η φρικιαστική είδηση πως ένας 32χρονος Πακιστανός στην Κρήτη βίαζε το 9χρονο κοριτσάκι της συντρόφου του.

Σύμφωνα με το cretalive, πρόκειται για έναν 32χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος κακοποιούσε από την ηλικία των 7 ετών το κοριτσάκι της συντρόφου και άρχισε να το βιάζει από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών. Η μικρή, μαρτύρησε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας του καθώς πέρασε τα πάνδεινα από αυτόν, τόσο σωματικά όσο και σεξουαλικά. Ούτε 7 ετών δεν ήταν όταν ξεκίνησε να «στολίζει» το κορμάκι του με μελανιές και εκχυμώσεις. Άλλοτε με τα χέρια, άλλοτε με τα πόδια και κάποιες φορές με αντικείμενα που πετούσε κατά πάνω του.

Τις αρρωστημένες ορέξεις του τις έβγαζε όταν η μητέρα του παιδιού έφευγε τη νύχτα για δουλειά, καθώς εργαζόταν σε μπαρ και άφηνε το κοριτσάκι της, στο σπίτι με τον σύντροφο της. Ο 32χρονος έβρισκε την ευκαιρία να μετατρέπει σε εφιάλτη τη ζωή του παιδιού το οποίο τον Δεκέμβριο του 2022, επιστρέφοντας από το σχολείο, αποκάλυψε στη μητέρα του τα πάντα.

Ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου καθώς ο 32χρονος Πακιστανός φέρεται συχνά-πυκνά να ξεσπούσε και κατά της μητέρας της 9χρονης.