TvCreta

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές η αδερφή της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα

Συγκλονίζει η αδερφή της 17χρονης που έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη και έχασε την ζωή της.

Για την 17χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από γέφυρα στην Κρήτη μίλησε η αδερφή της ξεκαθαρίζοντας πως δεν αυτοκτόνησε. Θέλοντας να βάλει τέλος στα όσα ακούγονται ότι η ίδια ήταν αυτή που θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της, η αδερφή της μαθήτριας που άφησε την τελευταία της πνοή, εξήγησε ότι ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι.

Σε δηλώσεις της στo TvCreta η αδερφή της 17χρονης επεσήμανε δεν αγχωνόταν για τις πανελλήνιες που πλησίαζαν καθώς ήξερε πως ακόμη και να μην δεν κατάφερνε να πετύχει τους βαθμούς που ήθελε, θα πήγαινε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο; Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;» είπε το κορίτσι.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο» εξήγησε η αδερφή της μαθήτριας.

«Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά» πρόσθεσε.