Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Το θαύμα ψάχνει κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου ο Ολυμπιακός. Η τηλεοπτική μετάδοση.Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ξάνθη – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τη νίκη στην Ξάνθη θέλει ο Ολυμπιακός, στην προσπάθειά του για το πρωτάθλημα. Η τηλεοπτική μετάδοση.

Ξάνθη – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε 22 παίκτες μαζί του, ανάμεσά τους και τον Ματιέ Βαλμπουενά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αναμένεται να είναι στην 18άδα αλλά πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Λεονάρντο Κούτρης, όπως επίσης και οι Μπρούνο, Μπα και Μάρκοβιτς για λόγους τακτικής, όπως και ο ακόμη ανέτοιμος Σισέ.

Αναλυτικά η αποστολή: Αλέν, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκερέρο, Γκιγέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Μεριά, Παπαδόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Τα πλάνα Μαρτίνς για την Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός δίνει στην Ξάνθη το τέταρτο σερί δύσκολο παιχνίδι μέχρι τη διακοπή του Νοεμβρίου και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να κατεβάσει και πάλι την ομάδα του με το ίδιο 4-3-3 που τα έχει πάει καλά το τελευταίο διάστημα.

Στην Ξάνθη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (20:00) για την 9η αγωνιστική της Super League, στο τέταρτο διαδοχικό δύσκολο ματς των «ερυθρόλευκων» μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Βαλμπουενά και Μπενζιά που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ωστόσο πολύ δύσκολα θα ρισκάρει ο Πορτογάλος να τους χρησιμοποιήσει εξ αρχής.

Αντιθέτως, τα πλάνα του φαίνεται πως περιλαμβάνουν και πάλι αυτό το 4-3-3 με τους τρεις καθαρούς κεντρικούς χαφ, σχήμα που έχει αποδώσει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, τόσο στη δημιουργία όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που προσανατολίζεται να επιλέξει, ο… ακούνητος από το αρχικό σχήμα Ζοζέ Σα θα είναι στο τέρμα, ο Τσιμίκας αριστερά, ο Ομάρ δεξιά, με τους Σεμέδο – Αβραάμ το πιθανότερο δίδυμο στα στόπερ, «κρατώντας» τον Μεριά για το ματς του Μονάχου με τη Μπάγερν.

Πιο μπροστά, η τριπλέτα Γκιγιέρμε-Μπουχαλάκη-Καμαρά θα αποτελέσει λογικά και πάλι τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Πιο μπροστά, ο Ποντένσε θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, τη δεύτερη διεκδικούν Σουντανί και Μασούρας, ενώ στην κορυφή θα είναι όπως όλα δείχνουν ξανά ο φορμαρισμένος Ελ Αραμπί.

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20.00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤsports.