Ξεκίνησε η απολογία του συζυγοκτόνου – Απίστευτες και προκλητικές ατάκες

Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα.

Ξεκίνησε η απολογία του συζυγοκτόνου

Η απολογία, που είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, τελικώς ξεκίνησε λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι και αναμένεται να είναι «μαραθώνια». Μετά το τέλος της, ενδέχεται να ανακοινωθεί εάν θα προφυλακιστεί ο 32χρονος.

Ο δικαστικός λειτουργός θα ζητήσει από τον καθ’ ομολογία δράστη του εγκλήματος να εξιστορήσει την δική του εκδοχή για αυτά που καταγράφονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία και την θανάτωση του ζώου που η 20χρονη υιοθέτησε κουταβάκι, και Θα του ζητήσει παράλληλα να εξηγήσει όλα όσα έκανε μετά τον ασφυκτικό θάνατο της Καρολάιν προκειμένου να παραπλανήσει τις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος θα προσπαθήσει να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα ότι

– δεν είχε κίνητρο για τη δολοφονία της γυναίκας του,
– δεν είχε συνεργό και
– δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Αυτή τη στιγμή το κατηγορητήριο κάνει λόγο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Συνολικά βαρύνεται με τις κατηγορίες για δύο κακουργήματα, και δύο πλημμελήματα τις οποίες θα επιχειρήσει να αντικρούσει.

Απίστευτες και προκλητικές ατάκες

Σοβαρός, μετρημένος στοχευμένος, o 33χρονος σχεδίαζε μαζί με το συνήγορό του από τη ΓΑΔΑ την υπερασπιστική γραμμή.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το πρωί του Σαββάτου φέρεται να ξύπνησε αρκετά ευδιάθετος και να ανέφερε χαρακτηριστικά: «άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή να ασχοληθώ με το παιδί και την ανατροφή του από δω και πέρα».

Όσοι γνωρίζουν τον πιλότο, δεν εκπλήσσονται από την ψυχραιμία, του καθώς σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δήθεν ληστεία αφότου δολοφόνησε την Καρολάιν και για 37 μέρες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Δείτε όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ:

Γλυκά Νερά: «Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή, αλήτη…» – «Ντου» κατά του 32χρονου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 32χρονος πιλότος δέχθηκε φραστική επίθεση από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Στο σημείο υπήρχαν συγκεντρωμένοι διάσπαρτοι πολίτες οι οποίοι φώναζαν «ντροπή», «να σαπίσεις στη φυλακή αλήτη», και άλλες πιο υβριστικές φράσεις, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να τον πλησιάσουν, καθώς ανάμεσά τους ήταν ένα «τείχος» αστυνομικών (ΟΠΚΕ, ΟΔΟΣ κ.ά.).