Ξέσπασε ο δικηγόρος που ασελγούσε σε 11χρονη: «Mε έχουν διαλύσει-Οικονομικά κίνητρα»

Ο γνωστός δικηγόρος που προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 11 ετών στη Λαμία, έλυσε για πρώτη φορά τη σιωπή του.

«Είμαι αθώος, δεν άγγιξα ποτέ το παιδί», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη. Δεν ξέρω ποιος βιαιοπράγησε σε αυτό το παιδί. Ψάχνω, σπάω το κεφάλι μου να δω πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αν δείτε τις καταθέσεις η μάνα μιλάει για σκάφος. Το παιδί μιλάει για παραλία, δηλαδή ανόητα πράγματα. Είμαι αθώος δεν το συζητώ. ΄Είναι οικονομικά τα κίνητρα. Είχαν τεράστια οικονομικά προβλήματα, αξεπέραστα και βρήκαν τη χρυσή ευκαιρία. Είχαν φθάσει στο απροχώρητο από τα χρέη που είχανε. Μας κατέστρεψαν ολοκληρωτικά. Ήταν όλα στημένα. Σύμφωνα με την κατάθεση της μάνας μεσολάβησε ένα διάστημα τριών μηνών που εκμυστηρεύθηκε η κόρη. Δεν πήγαν στην αστυνομία. Άλλος γονιός την άλλη μέρα το πρωί, την ίδια ημέρα θα πήγαινε. Μετά από προτροπή της ψυχολόγου – έτσι κατέθεσε – πήγαν στην αστυνομία. Ποιος γονιός θα καθότανε τόσο καιρό;

O δικηγόρος υποστήριξε ότι την οικογένεια της μικρής την συναντούσε τέσσερις με πέντε φορές τον χρόνο. «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» είπε «όταν πήρα την κλήση και είδα ότι κατηγορούμαι για την ασέλγεια σε ένα κορίτσι που γνωρίζω από νεογέννητο». Απορεί πώς είναι δυνατόν να τον έχουν καταγγείλει και να τον επισκέπτονται ένα μήνα μετά στο εξοχικό του μαζί με το παιδί.

«Ο πατέρας του κοριτσιού δούλεψε σε μένα ενώ είχαν καταγγείλει στην ασέλγεια»

Συζητήσαμε στο σπίτι, ήπιαν καφέ και μας χαιρέτισαν και έμεινε ο πατέρας του παιδιού. Καθάρισε τον κήπο, πληρώθηκε γύρω στα 25 -30 ευρώ. Είναι αστεία. είναι ανέκδοτα αυτά. Πας στο σπίτι αυτουνού που έκαψε το δικό σου το σπίτι; Πας να τον επισκεφθείς; Εθιμοτυπικά, φιλικά κτλ Αυτα είναι μόνο σε θέατρο παραλογισμού. Θα κινηθώ νομικά εναντίον τους. Καταλαβαίνετε ότι με έχουν διαλύσει όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και την οικογένειά μου, τη σύζυγο και το παιδί μου.

Η προσφυγή του δικηγόρου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες. Ζητά να του επιβληθούν περιοριστικοί οροί και να βγει από τη φυλακή.

-Ad-