Ξέσπασε ο Γιώργος Χρανιώτης: «Να πάτε σπίτι σας, σας ζητάμε κυρία Μενδώνη»

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για τα όσα έχουν συμβεί σε σχέση με την υπόθεση Λιγνάδη παίρνοντας θέση για το ζήτημα απευθυνόμενος στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Φανερά εκνευρισμένος με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό και απευθυνόμενος στην Υπουργό Πολιτισμού είπε χαρακτηριστικά:

«Με ενοχλεί η φαινομενική σας ακεραιότητα. Με ενοχλεί που το βλέμμα σας παραμένει σίγουρο και σταθερό. Όταν κάποιος μας εξαπατά, το λιγότερο που αισθανόμαστε είναι ηλίθιοι, ειδικά όταν η απάτη έχει αντίκτυπο στην κοινωνία και σε ανήλικα μέλη της κοινωνίας αυτής…

Ξεκινάς τη συνέντευξη τύπου σου με ένα μεγάλο συγγνώμη. Την ξέρετε αυτή τη λέξη κυρία Λίνα Μενδώνη; Δεν την ξέρετε. Μεταφερθείτε στο σπίτι σας και μελετήστε το ελληνικό λεξικό…

Να πάτε σπίτι σας ζητάμε κυρία Μενδώνη.

Μιλήσατε για σοκ. Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν φαίνεστε καθόλου σοκαρισμένη. Εμείς είμαστε σοκαρισμένοι με εσάς.

Αν γνωρίζατε κυρία Μενδώνη είστε εγκληματίας. Δεν νομίζω ότι είστε εγκληματίας. Αν δεν γνωρίζατε είστε ανεπαρκής. Η άγνοια είναι απαράδεκτη και εγκληματική.

Προκαλώ οποιονδήποτε καλλιτέχνη θέλει να παραμείνει η κυρία Μενδώνη στο Υπουργείο να βγει και να το πει.

Η Λίνα Μενδώνη μπορεί να είναι υπέροχη στο υπουργείο Εμπορίου, αλλά στο υπουργείο Πολιτισμού είναι ανίκανη. Είναι πάρα πολύ γενναίο να βγεις έξω και να το παραδεχτείς».

Πηγή: gossip-tv.gr

-Ad-