Ξέσπασε σε κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου on air – Τι είπε για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πριν λίγες  μέρες είχε μιλήσει για τα ζητήματα σεξουαλικής παρενόχλησης και αποκάλυψε πώς και ο ίδιος έχει πέσει θύμα.

Ο τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Breakfast@Star” και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκαν σε αυτά τα “λεπτά” ζητήματα, περί σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων, που όπως φαίνεται επηρεάζουν πολύ τον καλλιτέχνη.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε κλάματα όσο μιλούσε για τις εμπειρίες του.

Ξεκίνησε λέγοντας πώς: “Αν βγουν στη φόρα όσα περνάνε οι νέοι τραγουδιστές που πηγαίνουν σε μια εταιρεία με το ντέμο τους, τότε θα κλάψουνε μανούλες“.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πώς:

“Σας λέω τη δική μου εμπειρία, έχω στριμωχτεί άγρια σε γραφεία. Για να μην πω για χρήματα. Αν σου πω ονοματεπώνυμο δε θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα“

Όσον αφορά το γιατί δεν αναφέρει το όνομά του, είπε πώς δεν έχει αποδεικτικά στοιχεία και πώς ο μοναδικός τρόπος να αποδείξει όσα λέει είναι: “ένα νέο παιδί να είναι καλωδιωμένο και να καταγραφεί η συνομιλία“.

Επιπλέον, είπε πώς όσοι μίλησαν ανοιχτά για τις εμπειρίες τους, με ονοματεπώνυμα: “ταλαιπωρούνται να αποδείξουν αυτό που τους συνέβη και όλοι είναι ελεύθεροι“.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αναφερόμενος στο άτομο που ισχυρίζεται ότι τον παρενόχλησε σεξουαλικά δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Τον βλέπω, αλλά δε μιλάμε. Μακάρι να είχα τα στοιχεία και να τα έλεγα στον αέρα, ώστε να αρχίσει μια επανάσταση. Είναι φοβερό αυτό που έχει συμβεί“.