Ξυλοδαρμός 17χρονου στον Βύρωνα: Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο (video)

Η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλος ο κόσμος, παρακολουθούν σοκαρισμένοι το περιστατικό του ξυλοδαρμού ενός 17χρονου μαθητή σε σχολείο του Βύρωνα από 17 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Ο μαθητής δέχθηκε επίθεση επειδή νωρίτερα θέλησε να προστατεύσει τη μικρότερη αδελφή του που έπεφτε καθημερινά θύμα bullying.

Ο 17χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια ο 17χρονος κατονόμασε έξι ανηλίκους ως δράστες της επίθεσης εναντίον του, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», έκανε λόγο για σκηνικό ακραίας επιθετικότητας.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του κ. Καλαϊτζίδη ότι το επεισόδιο έγινε παρουσία καθηγητών μέσα στο σχολείο, όπως δείχνουν οι μαρτυρίες.

«Ο ξυλοδαρμός του δεν ήταν απλά με γροθιές, αλλά με αιχμηρά αντικείμενα» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, ο οποίος σημείωσε ότι μεταξύ των δραστών είναι και μαθητές της Γ’ Γυμνασίου. «Οι γονείς θέλουν να αποδοθούν ευθύνες» τόνισε ο ίδιος.